Vi skapar trivsamma och trygga boenden

Lektum Fastigheter grundades 2009 och är ett av tio bolag inom Växjö Invest. Vi producerar och bedriver verksamhet inom både nyproduktion av villor och hyresfastigheter samt förvaltning av egna fastigheter i Växjö och Alvesta. För oss handlar god fastighetsförvaltning om såväl god service som ett trivsamt och tryggt boende i välvårdade fastigheter.  Vi har boenden för alla behov och förutsättningar och erbjuder alltifrån tomter till lägenheter, radhus och villor.

Ett välrenommerat företag med gedigen erfarenhet och ett stort engagemang

 Idag är vi 6 anställda som dagligen arbetar för projektleda och fortsätta utveckla verksamheten. I oss finner du en engagerad fastighetsförvaltare som har stor erfarenhet kring boende och boendetjänster, detta för att driva välmående fastigheter med nöjda kunder och hyresgäster. Här får du vägledning och personlig service hela vägen från planering till inflytt, vi tar helhetsansvar för hela projektet.

Gustaf Karlsson

Projektledare

Emmy Ernstsson

Ekonomikoordinator

Jimmie Färm

Arbetsledare / snickare

Ovidijus Kvietkauskas

Arbetsledare / snickare

Magnus Rydström

Elektriker

Ricardas Samusis

Snickare

Regina Kolovskyte

Snickare

Miljötänk & nöjdhetsgaranti

Lektum arbetar med handplockade kvalitetssäkrade entreprenörer och leverantörer i samtliga projekt och arbeten. Det gäller såväl fönsterrenovering som besiktning, ombyggnation och övriga projekt därtill. Vi försöker i allra största mån se till att försöka optimera och effektivisera vårt arbete ur ett miljövänligt perspektiv, allt ifrån tillverkning av nya bostäder till tillsyn, skötsel och underhåll av befintliga fastigheter. Vi drivs av att skapa trivsamma livsrum vilket för oss innebär att du ska trivas med helheten. Det gäller såväl området som bostadens design och inredning.

Välkommen till oss på Lektum Fastigheter
 vi räknar med att du kommer trivas i ditt nya hem!